Betalen

INclusion brengt een geldstroom op gang. Van de fellow micropartner tot de micropartner in charge. De fellow micropartner maakt geld over aan INclusion. INclusion zet dit geld door naar de lokale bank in de buurt van de micropartner in charge. De in charge neemt dit geld uiteindelijk op met behulp van de codes van de bioscan.

INclusion heeft een samenwerkingsovereenkomst met de Centenary Rural Development Bank, Kampala in Uganda. Deze samenwerking is tot stand gekomen dankzij de Triodos bank in Nederland. Triodos heeft het bestaan van de Centenary Rural Development Bank mede mogelijk gemaakt en ondersteunt de doelen van INclusion. Dankzij de samenwerking met de Centenary Rural Development Bank kan INclusion het geld veilig storten. De micropartner in charge kan gebruik maken van de diensten van de  lokale bank zonder daar extra voor te hoeven betalen. Ook hoeft de micropartner in charge geen rekening te openen en mag het geld direct opnemen.

INclusion ontvangt met enige regelmaat een overzicht van de ontvangen en uitgegeven gelden  van de Centenary Rural Development Bank. Deze worden hier gepubliceerd. Hiermee geeft INclusion invulling aan haar kernwaarde Transparantie.

page-image-betalen