Fellow

De fellow micropartner zorgt er voor dat er een geldstroom op gang komt richting de micropartner in charge. Het geld dat de fellow micropartner in brengt is de praktische vertaling van solidair zijn in de strijd tegen armoede.

De fellow heeft dankzij zijn geboorteplaats, persoonlijke keuzes en de gemeenschap waarin hij leeft toegang tot educatie, ontwikkeling en veiligheid. De fellow micropartner kiest ervoor armoede te helpen bestrijden vanuit de visie van INclusion. Hij of zij is daarmee meer dan een donateur. Hij of zij committeert zich voor meerdere jaren aan het bestrijden van armoede en INclusion. De fellow micropartner is letterlijk een fellow of naaste van de gemeenschap in Uganda.

De bijdrage van de fellow micropartner bestaat uit een bedrag van 100 euro per jaar, gedurende een periode van zeven jaar. Dit bedrag is een optelsom van het geld dat de micropartner in charge krijgt. Namelijk 25 eurocent per dag. Door te kiezen voor meerjarige commitment wordt de bijdrage meer dan een  impuls, het wordt solidariteit.

Meld je nu aan als fellow micropartner en stuur een mail aan:

fellow@inclusionworldwide.org

Het is ook mogelijk om als bedrijf fellow micropartner te worden. U kunt bijvoorbeeld een percentage van uw winst voor INclusion apart houden. Een andere mogelijkheid is  het ‘delen’ van (verjaardags) cadeaus, door een deel te reserveren voor de INclusion spaarpot. Wij komen graag bij u langs om dit toe te lichten. U kunt ons hierover mailen via:companyfellow@inclusionworldwide.org

page-image-micropartners