Geld inzamelen voor INclusion?

Start zelf een actie!

‘Stel, je doet mee aan een marathon of een andere sportieve prestatie. Of je organiseert een feest voor je verjaardag of bruiloft. Vertel dan al jouw vrienden en kennissen over je plan en vraag hen jou te sponsoren, zodat je samen INclusion kunt steunen. Een mooie manier om in beweging te komen voor INclusion!

We zijn heel blij met iedereen die actief wil bijdragen aan het verminderen van extreme armoede wereldwijd door de aanpak van INclusion: een klein geldbedrag per maand geven om mensen die in armoede leven in staat te stellen een betere toekomst voor zichzelf en hun naasten op te bouwen.

Hoe werkt het?

Via https://www.geef.nl/ kun je heel eenvoudig geld inzamelen voor INclusion. Op deze website maak je een actiepagina aan om je actie bekendheid te geven en geld in te zamelen. Op deze actiepagina vertel je waarom je een actie organiseert voor INclusion, wat en hoe je dat gaat doen en kun je mensen oproepen om je te steunen. Zij kunnen je via jouw pagina sponsoren en geld overmaken.

Kom in actie! Loop die loop! Vier je feest! En geniet ervan dat door jouw inspanning INclusion meer goed werk kan doen om mensen die in extreme armoede leven de kans op een betere toekomst te geven. Klik hier om je actie voor INclusion te organiseren.

Vragen? De meest gestelde vragen over het aanmaken van een actiepagina vind je op https://www.geef.nl/nl/page/helpdesk.

Nog geen antwoord kunnen vinden op je vraag of hulp nodig bij het aanmaken van een actiepagina? Mail dan naar info@inclusionworldwide.org.

Eerdere acties

Wil je zelf een keer gastvrouw of gastheer van de ‘Karige Keuken’ zijn? Zo kun je dat doen!