Langdurige hulp

Met jouw donatie verander je een leven. Je geeft iemand in Oeganda de kans om een bestaan op te bouwen. 
Hij of zij kan weer eten, drinken en medicatie kopen. En daarna denken aan een woning, onderwijs en werk. 

Je maakt een groot verschil.

Let op: maximaal profiteren van belastingvoordeel over je schenkingen? Dat kan! Wanneer je voor minimaal vijf jaar  een vast bedrag per maand aan INclusion doneert, is dit bedrag geheel aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Meer informatie hierover vindt je op de website van de Belastingdienst. Enthousiast? Vul dan dit formulier in. 

 

Het kost tijd om je omhoog te werken uit diepe armoede. Eerst moeten de eerste levensbehoeften worden vervuld. Daarna komt er pas ruimte om na te denken over een toekomst.

Die garantie om voor een langere periode een inkomen te krijgen is cruciaal in het slagen van onze aanpak. Om die reden vragen we donateurs om commitment voor een jaar, en liefst zeven.

Maar eenmalige donaties zijn natuurlijk ook welkom. Zie onderaan de pagina.

Weebale!

Twaha Okecha (53) - “Ik wil zoveel mogelijk geiten kopen om het schoolgeld van mijn kinderen te kunnen betalen. Ik wil dat mijn kinderen hun dromen waarmaken. Daarom zal ik het geld dat ik van INclusion ontvang gebruiken om te investeren, zodat ik dit kan blijven betalen"

INclusion-doneren

Liever op een andere manier bijdragen?

Doneer eenmalig voor Oeganda

Misschien kun je nu die langere periode niet overzien. Of je kunt nu juist een groter bedrag missen. Alle bijdragen zijn welkom! Het bedrag dat jij doneert, gaat rechtstreeks naar de inwoners van Welle in Oeganda. 

Doneer aan onze organisatie

Hoewel wij het liefst 100% van onze donaties naar Oeganda zien gaan, maken we ook kosten. Met deze optie draag je bij aan de organisatiekosten van INclusion en aan het ondersteunen van wetenschappelijke onderzoek. 

 

Het laatste nieuws uit Oeganda?